ΥΛΙΚΑ
5 αυγά
1 πακέτο φυτική μαργαρίνη
2 κ.γ. baking powder
1 κουπάκι γιαούρτι 2%
1,5 φλυτζάνι φυτική ζάχαρη (stevia)
3 φλυτζάνια αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)
1 κ.σ. κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Μετά από μερικά λεπτά προσθέτουμε το γιαούρτι και σε 2', το αλεύρι
και το baking powder.
Kρατάμε το 1/3 του μείγματος ξεχωριστά και το ανακατεύουμε με το κακάο.
Βουτυρώνουμε τη φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 180ο C για 55'.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου