ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΤΥΡΙΑ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Σωτάρουμε  στην κατσαρόλα με ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι και κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο.
Μετά από 1' προσθέτουμε γαλοπούλα light , το σπανάκι, αλάτι, πιπέρι.
Βάζουμε στο πιρέξ, εναλλάξ τη γέμιση με τα λαζάνια,
προσθέτουμε τυρί φέτα και gouda σε φέτες.
Καλύπτουμε την επιφάνεια με 1 κουπάκι γιαούρτι 2%.
Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε στους 200ο C για 40'.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου