ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


ΕΥΚΟΛΟ & ΝΟΣΤΙΜΟ!

Όλη η γεύση είναι στη σάλτσα: Σοτάρουμε ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο,
πράσινη και κόκκινη πιπεριά γλυκιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε φρέσκια ντομάτα
τριμμένη (στον τρίφτη), αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κομμένη σε κομματάκια μια μικρή
κόκκινη καυτερή πιπεριά. Το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράσει και 5' πριν
να το κατεβάσουμε προσθέτουμε τα μύδια.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου