ΡΥΖΙ (ΠΙΛΑΦΙ) ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ

ΥΛΙΚΑ
2 ποτήρια ρύζι μακρύκοκκο
4 ποτήρια νερό
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1,5 κγ. κουρκουμά
Αλάτι
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και τον κουρκουμά και τα σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε το νερό και το αλάτι, αφήνουμε να πάρει μια βράση,
χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου απορροφήσει
όλο το νερό.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου