ΥΛΙΚΑ
2 ποτήρια ρύζι μακρύκοκκο
4 ποτήρια νερό
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1,5 κγ. κουρκουμά
Αλάτι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και τον κουρκουμά και τα σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε το νερό και το αλάτι, αφήνουμε να πάρει μια βράση,
χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου απορροφήσει
όλο το νερό.
2 ποτήρια ρύζι μακρύκοκκο
4 ποτήρια νερό
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1,5 κγ. κουρκουμά
Αλάτι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και τον κουρκουμά και τα σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε το νερό και το αλάτι, αφήνουμε να πάρει μια βράση,
χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου απορροφήσει
όλο το νερό.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου