Σαλάτες, είτε σαν κύριο πιάτο είτε σαν συνοδευτικό είναι ενδιαφέρουσες γευστικά,
εξαιτίας της ποικιλίας των πρωτογεννών υλικών της.
Μπορούν να γίνουν άπειροι συνδιασμοί λαχανικών, φρούτων και μυρωδικών.
Επίσης, μπορούμε να προσθέσουμε και πρωτεΐνες όπως κρέας, ψάρι, αυγό, τυρί.
Η συγκεκριμένη περιλαμβάνει:
Μαρούλι
Μπρόκολο
Τοματίνια
Αγγουράκι
Αυγό
Ελιές (πράσινες και μαύρες)
Κάπαρη
Αλάτι
Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Χυμό λεμονιού
Ελαιόλαδο
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου