ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ (2-3 πίτσες)
1 ποτήρι νερό (χλιαρό)
500γρ. αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
1 κσ. ελαιόλαδο
1/2 κγ. αλάτι
Ζυμώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει για 2 ώρες.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ
Σάλτσα: Τρίβουμε 2 ντομάτες και προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι,
πιπέρι και ρίγανη.
2 αυγά βρασμένα
150γρ. τυρί φέτα
5 φέτες τυρί Gouda
Ελιές
Τυρί κρέμα.
Ανοίγουμε το φύλλο της πίτσας και περιμετρικά βάζουμε το τυρί κρέμα.
Πιάνουμε την άκρη και ξεκινάμε να τυλίγουμε προς τα μέσα κάνοντας ένα στεφάνι.
Με αυτό τον τρόπο θα κλείσουμε το τυρί κρέμα στη ζύμη.
Απλώνουμε τη σάλτσα και τα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνουμε σε δυνατό και προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν τα υλικά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου