ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ
1 κιλό μύδια (χωρίς κέλυφος)
1/2 φλυτζάνι ρύζι καρολίνα
2 φλυτζάνια νερό
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Κρεμμυδάκι φρέσκο
Άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα κρεμμύδια.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και αφού το ανακατέψουμε λίγο
προσθέτουμε σιγά σιγά και το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τον άνηθο.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
Πέντε λεπτά πριν να το κλείσουμε προσθέτουμε και τα μύδια.
1 κιλό μύδια (χωρίς κέλυφος)
1/2 φλυτζάνι ρύζι καρολίνα
2 φλυτζάνια νερό
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Κρεμμυδάκι φρέσκο
Άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα κρεμμύδια.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και αφού το ανακατέψουμε λίγο
προσθέτουμε σιγά σιγά και το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τον άνηθο.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
Πέντε λεπτά πριν να το κλείσουμε προσθέτουμε και τα μύδια.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου