RICE WITH MUSSELS

ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ
1 κιλό μύδια (χωρίς κέλυφος)
1/2 φλυτζάνι ρύζι καρολίνα
2 φλυτζάνια νερό
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Κρεμμυδάκι φρέσκο
Άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα κρεμμύδια.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και αφού το ανακατέψουμε λίγο
προσθέτουμε σιγά σιγά και το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τον άνηθο.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
Πέντε λεπτά πριν να το κλείσουμε προσθέτουμε και τα μύδια.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου