Spaghetti bolognese ή μακαρόνια με κιμά!
Δεν είναι γεύση είναι αναμνήσεις!!! Όσες φορές και να τα φτιάξω, όσες παραλλαγές
κι αν τολμήσω, ποτέ δεν θα πετύχω αυτή τη γεύση.
Απλά θα είναι μια ακόμη συνταγή.
Κι αν νομίζεις ότι κρύβει κάποιο μυστικό, θα σου πω όχι είναι μόνο
αγάπη και μεράκι!!!
ΤΑ ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό κιμάς (μοσχαρίσιος)
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 μέτριες ντομάτες στον τρίφτη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαυροπίπερο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζει το κρεμμύδι, προσθέτει και τσιγαρίζει τον κιμά.
Προσθέτει τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη,
χαμηλώνει τη φωτιά και αφήνει τη σάλτσα να σιγοβράσει.
Και παρότι αναρωτιέσαι, τι μπορεί να πάει λάθος; Πόσο πιο απλό;
Παρόλα αυτά ποτέ μα ποτέ δεν είναι ίδια. Ούτε καν!!!
Δεν είναι γεύση είναι αναμνήσεις!!! Όσες φορές και να τα φτιάξω, όσες παραλλαγές
κι αν τολμήσω, ποτέ δεν θα πετύχω αυτή τη γεύση.
Απλά θα είναι μια ακόμη συνταγή.
Κι αν νομίζεις ότι κρύβει κάποιο μυστικό, θα σου πω όχι είναι μόνο
αγάπη και μεράκι!!!
ΤΑ ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό κιμάς (μοσχαρίσιος)
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 μέτριες ντομάτες στον τρίφτη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαυροπίπερο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζει το κρεμμύδι, προσθέτει και τσιγαρίζει τον κιμά.
Προσθέτει τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη,
χαμηλώνει τη φωτιά και αφήνει τη σάλτσα να σιγοβράσει.
Και παρότι αναρωτιέσαι, τι μπορεί να πάει λάθος; Πόσο πιο απλό;
Παρόλα αυτά ποτέ μα ποτέ δεν είναι ίδια. Ούτε καν!!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου