ΥΛΙΚΑ
10 φρέσκα σύκα
80 γρ. μέλι
μερικά ξυλάκια γαρύφαλο
1 ξυλάκι κανέλα
250 γρ. κόκκινο κρασί
250 γρ.νερό
ξύσμα από ένα λεμόνι (ακέρωτο)
300 γρ. ανθότυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα σύκα αλλά προσεκτικά.
Μέσα σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά που αναφέραμε
εκτός από το ανθότυρο.
Βράζουμε τα σύκα σε μέτρια φωτιά μέχρι να σιροπιάσουν.
Όταν κρυώσουν μπορούμε να τα σερβίρουμε με ανθότυρο,
αλλά και με φρέσκο γιαούρτι μπορώ να εγγυηθώ ότι ειναι
εξίσου ωραία!
10 φρέσκα σύκα
80 γρ. μέλι
μερικά ξυλάκια γαρύφαλο
1 ξυλάκι κανέλα
250 γρ. κόκκινο κρασί
250 γρ.νερό
ξύσμα από ένα λεμόνι (ακέρωτο)
300 γρ. ανθότυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα σύκα αλλά προσεκτικά.
Μέσα σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά που αναφέραμε
εκτός από το ανθότυρο.
Βράζουμε τα σύκα σε μέτρια φωτιά μέχρι να σιροπιάσουν.
Όταν κρυώσουν μπορούμε να τα σερβίρουμε με ανθότυρο,
αλλά και με φρέσκο γιαούρτι μπορώ να εγγυηθώ ότι ειναι
εξίσου ωραία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου