ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ: 500 γρ. χοιρινός κιμάς, 2 φέτες ψωμί, 1 αυγό, 1 κρεμμύδι,
μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
Τα πλάθουμε σε μπαλάκια και τα ψήνουμε στους 200ο C για 30'.
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΆΤΑΣ: 3 μεγάλες ντομάτες, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι,
ρίγανη, κανέλα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου