Η πιό αγαπημένη μου μακαρονάδα σε γεύση, η πιό εύκολη στην κουζίνα, αν σου αρέσει
το μοσχοκάρυδο τη λατρεύεις.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φετουτσίνι ή ταλιατέλες ή παπαρδέλες
50 γρ. βούτυρο
250 γρ. κρέμα γάλακτος
μοσχοκάρυδο
1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει, ρίχνουμε τα μακαρόνια, το μοσχοκάρυδο,
το φρεσκοτριμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, ανακατεύουμε καλά και
την κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Μπορούμε να προσθέσουμε φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό την ώρα που τη σερβίρουμε.
το μοσχοκάρυδο τη λατρεύεις.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φετουτσίνι ή ταλιατέλες ή παπαρδέλες
50 γρ. βούτυρο
250 γρ. κρέμα γάλακτος
μοσχοκάρυδο
1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει, ρίχνουμε τα μακαρόνια, το μοσχοκάρυδο,
το φρεσκοτριμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, ανακατεύουμε καλά και
την κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Μπορούμε να προσθέσουμε φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό την ώρα που τη σερβίρουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου