ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
50 γρ.ζάχαρη
χυμό από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο)
2 φύλλα ζελατίνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τη ζελατίνη να μαλακώσει σε κρύο νερό και την διαλύουμε
σε λίγο ζεστό.
Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα.
Σ'ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη, το ξίσμα, το χυμό λεμονιού
και τη ζελατίνη.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και τη μαρέγκα.
Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
4 αυγά
50 γρ.ζάχαρη
χυμό από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο)
2 φύλλα ζελατίνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τη ζελατίνη να μαλακώσει σε κρύο νερό και την διαλύουμε
σε λίγο ζεστό.
Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα.
Σ'ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη, το ξίσμα, το χυμό λεμονιού
και τη ζελατίνη.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και τη μαρέγκα.
Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου