ΥΛΙΚΑ
10πορτοκάλια
10 ροδάκινα
1.250 γρ. ζάχαρη
400 ml νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φροντίζουμε τα πορτοκάλια να μην έχουν χονδρή φλούδα. Τα ξύνουμε τα κόβουμε σε κομμάτια
και αφαιρούμε προσεκτικά τις ίνες και τα κουκούτσια.
Επίσεις καθαρίζουμε και τα ροδάκινα και τα κόβουμε κι αυτά σε κομμάτια.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τα φρούτα και ανατατεύουμε.
Βράζουμε για 40', αλλά κυρίως τσεκάρουμε εάν έχει δέσει το σιρόπι.
Τα κατεβάζουμε και τα βάζουμε σε βάζα τα οποία σίγουρα έχουμε αποστειρώσει.
10πορτοκάλια
10 ροδάκινα
1.250 γρ. ζάχαρη
400 ml νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φροντίζουμε τα πορτοκάλια να μην έχουν χονδρή φλούδα. Τα ξύνουμε τα κόβουμε σε κομμάτια
και αφαιρούμε προσεκτικά τις ίνες και τα κουκούτσια.
Επίσεις καθαρίζουμε και τα ροδάκινα και τα κόβουμε κι αυτά σε κομμάτια.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τα φρούτα και ανατατεύουμε.
Βράζουμε για 40', αλλά κυρίως τσεκάρουμε εάν έχει δέσει το σιρόπι.
Τα κατεβάζουμε και τα βάζουμε σε βάζα τα οποία σίγουρα έχουμε αποστειρώσει.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου