ΥΛΙΚΑ
150 γρ. μαργαρίνη
1 αυγό
100 γρ. ζάχαρη
225 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. baking powder
50 γρ. ψιλοκομμένη σοκόλατα ή έτοιμες σταγόνες σοκολάτας
λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και το αυγό καλά.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας το αλεύρι με το baking powder
και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε
και τα κομματάκια σοκολάτας.
Αφήνουμε τη ζύμη για λίγη ώρα στο ψυγείο και μετά πλάθουμε
τα κολουράκια .
Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε στους 170ο C για 15'.
150 γρ. μαργαρίνη
1 αυγό
100 γρ. ζάχαρη
225 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. baking powder
50 γρ. ψιλοκομμένη σοκόλατα ή έτοιμες σταγόνες σοκολάτας
λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και το αυγό καλά.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας το αλεύρι με το baking powder
και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε
και τα κομματάκια σοκολάτας.
Αφήνουμε τη ζύμη για λίγη ώρα στο ψυγείο και μετά πλάθουμε
τα κολουράκια .
Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε στους 170ο C για 15'.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου