ΥΛΙΚΑ
55 γρ. μαύρη σοκολάτα σε κομμάτια
2 κ.σ. μαλακό βούτυρο
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
3/4 φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι
2 αυγά
1/4 φλυτζάνι γάλα 1,5% λιπαρά
1 κ.γ. βανίλια σε σκόνη
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού καρύδια σπασμένα σε κομμάτια
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπέν μαρί και την αφήνουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε αρχικά το βούτυρο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια
προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, τη βανίλια, το αλάτι, τη λιωμένη σοκολάτα
και ανακατεύουμε καλά. Τελευταία ρίχνουμε τα καρύδια.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C και ψήνουμε για 20'.
55 γρ. μαύρη σοκολάτα σε κομμάτια
2 κ.σ. μαλακό βούτυρο
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
3/4 φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι
2 αυγά
1/4 φλυτζάνι γάλα 1,5% λιπαρά
1 κ.γ. βανίλια σε σκόνη
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού καρύδια σπασμένα σε κομμάτια
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπέν μαρί και την αφήνουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε αρχικά το βούτυρο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια
προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, τη βανίλια, το αλάτι, τη λιωμένη σοκολάτα
και ανακατεύουμε καλά. Τελευταία ρίχνουμε τα καρύδια.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C και ψήνουμε για 20'.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου