ΥΛΙΚΑ
4 κομμάτια τυρί φέτα
4 φύλλα κρούστας
2 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι
4 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα φύλλα στη μέση και τα βάζουμε ανά δύο (το ένα πάνω στο άλλο).
Στο κέντρο τοποθετούμε το κομμάτι της φέτας και το διπλώνουμε σαν μαντίλι.
Τα ετοιμάζουμε και τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το μέλι, το ξύδι και το νερό και τα βράζουμε.
Τηγανίζουμε τη φέτα με το φύλλο που έχουμε ετοιμάσει.
Περιχύνουμε κάθε κομμάτι με τη σάτσα μελιού και πασπαλίζουμε με
το σουσάμι.
4 κομμάτια τυρί φέτα
4 φύλλα κρούστας
2 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι
4 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα φύλλα στη μέση και τα βάζουμε ανά δύο (το ένα πάνω στο άλλο).
Στο κέντρο τοποθετούμε το κομμάτι της φέτας και το διπλώνουμε σαν μαντίλι.
Τα ετοιμάζουμε και τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το μέλι, το ξύδι και το νερό και τα βράζουμε.
Τηγανίζουμε τη φέτα με το φύλλο που έχουμε ετοιμάσει.
Περιχύνουμε κάθε κομμάτι με τη σάτσα μελιού και πασπαλίζουμε με
το σουσάμι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου