ΦΕΤΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ

ΥΛΙΚΑ
4 κομμάτια τυρί φέτα
4 φύλλα κρούστας
2 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι
4 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα φύλλα στη μέση και τα βάζουμε ανά δύο (το ένα πάνω στο άλλο).
Στο κέντρο τοποθετούμε το κομμάτι της φέτας και το διπλώνουμε σαν μαντίλι.
Τα ετοιμάζουμε και τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το μέλι, το ξύδι και το νερό και τα βράζουμε.
Τηγανίζουμε τη φέτα με το φύλλο που έχουμε ετοιμάσει.
Περιχύνουμε κάθε κομμάτι με τη σάτσα μελιού και πασπαλίζουμε με
το σουσάμι.



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου