ΥΛΙΚΑ
250 γρ. μαργαρίνη
125 γρ.καστανή ζάχαρη
5 αυγά
1 κσ. χυμό λεμονιού
1/2 κγ. βανίλια
750 γρ.αλεύρι
1 κγ. baking powder
190 ml ξινόγαλο
Προεραιτικά 150 γρ φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα αυγά, το λεμόνι, το ξινόγαλο.
Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι με το baking powder και βανίλια.
Τοποθετούμε το μείγμα στην φόρμα του κέικ , τοποθετόντας απο πάνω καθαρισμένες και
ολόκληρες τις φράουλες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 55'.
250 γρ. μαργαρίνη
125 γρ.καστανή ζάχαρη
5 αυγά
1 κσ. χυμό λεμονιού
1/2 κγ. βανίλια
750 γρ.αλεύρι
1 κγ. baking powder
190 ml ξινόγαλο
Προεραιτικά 150 γρ φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα αυγά, το λεμόνι, το ξινόγαλο.
Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι με το baking powder και βανίλια.
Τοποθετούμε το μείγμα στην φόρμα του κέικ , τοποθετόντας απο πάνω καθαρισμένες και
ολόκληρες τις φράουλες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 55'.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου