AUSTRIAN DESSERT

Image from en.wikipedia.com
APPLE STRUDEL
Η βάση του είναι αλεύρι, λάδι ή βούτυρο για τη ζύμη και τα μήλα
φτιαγμένα όπως στην τάρτα, δηλ. με ζάχαρη και κανέλα.
Η ιδαιτερότητά του είναι ότι το φύλλο του πρέπει να είναι τόσο λεπτό,
που να μπορείς να διαβάσεις εφημερίδα μέσω αυτού.
Μπορεί να συνοδεύσει το τσάι, τον καφέ, ακόμη και τη σαμπάνια.
Είναι μάλλον το πιό συνηθισμένο κέρασμα στα Βιεννέζικα καφέ.




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου