Προσθήκη λεζάντας |
4 πατάτες κομμένες σε λεπτές φέτες ωμές, 2 κολοκυθάκια μικρά τριμμένα.
500 ml γάλα 1,5% , 2 αυγά, 6 φέτες τυρί gouda, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το μοσχοκάρυδο και ρίχνουμε λίγη ποσότητα
στο πιρέξ.
Από πάνω αρχίζουμε να στρώνουμε τις πατάτες, τα τριμμένα κολοκυθάκια
και το υπόλοιπο μείγμα γάλακτος.
Τελευταίες βαζουμε τις φέτες gouda για να κάνει την κρούστα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο και ψήνουμε στους 200ο C για 1 ώρα
έχοντας βάλει αλουμινόχαρτο στο πιρέξ.
Μετά την μία ώρα αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφείνουμε
στο φούρνο για ακόμη 15' να πάρει χρώμα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου