Image from www.hercampus.com |
πιάτα εδώ και χρόνια χωρίς να το έχω απαρνηθεί ποτέ.
Πάντα όταν υπάρχει καλός μπακαλιάρος, τηγανισμένος σε καθαρό λάδι,
είναι κίνητρο για μένα να επισκευθώ το μαγαζί που το φτιάχνει.
Όμως δεν είναι και λίγες οι φορές που το έχω φτιάξει και στην κουζίνα μου,
απλά δεν τρελαίνομαι με τη μυρωδιά τον τηγανιτών, κυρίως των ψαριών,
που θέλει τρείς μέρες να φύγει από το σπίτι.
Άντε καλή μας όρεξη και σήμερα...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου