ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ-BULGUR WITH BRAISED PORK


Από τα πιο ωραία πιάτα.
Απλό να το μαγειρέψεις αλλά πολύ νόστιμο όταν το γευτείς.
Μυρίζει μανούλα!
Πόσα πράγματα μας έμαθαν αυτές οι υπέροχες γυναίκες που
η ταυτότητά τους  έγραφε ΟΙΚΙΑΚΑ.
Με τα χειρόγραφα τετράδια των συνταγών που τα πρόσεχαν
σαν τα μάτια τους.
Μας φρόντισαν, μας τάισαν, μας δίδαξαν.
Σας ευχαριστούμε όλες!

Υ.Γ Αυτό όμως ρε μαμά που μου είπες ότι τρίβω ανάποδα στον τρίφτη
ακόμη με πονάει.
Μα ποια είναι η καλή και ποια η ανάποδη σε μια τέτοια κίνηση;
Από πάνω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα πάνω; Ιδού η απορία;;;;;;


WE NEED
250gr bulgur
750 ml water
1 teaspoon salt
1 teaspoon llight butter

600 gr pork cut into pieces
400 gr tomato paste
1 onion
1 green pepper
salt
pepper
1 teaspoon dry oregano
4 tablespoons olive oil

HOW TO MAKE IT
We boil bulgur at a low heat until it has no water.
We put in a steamer the olive oil sautee the onion for 2' and pork
for another 10'.

Add the tomato paste, green pepper, oregano salt and pepper.
We close the steamer and cook for 50'.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου